Avoimia työpaikkoja

Hotelli Lasaretti ja ravintola Virta toimivat Oulussa, Lasaretinsaarella kauniissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä Ainolan puiston ja Oulujoen kupeessa. Olemme tottuneet tuottamaan laadukkaita kokous- ja ravintolapalveluita suurelle asiakasjoukolle jo 17 vuoden ajan. Kevään ja kesän aikana olemme saaneet käyttöömme uusitut hotellihuoneet sekä aivan uusia kokous- ja juhlatiloja. Nyt haluamme entisestään parantaa tuotteitamme sekä palvelua, joten tarvitsemme sinua,

KASSATARJOILIJA
vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Huolehdit päivittäisistä lounas- ja kokousasiakkaistamme sekä bistron vieraista työvuorosta riippuen. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä suomen että englannin kielillä. Tarvitset kokemusta juhlatilaisuuksissa työskentelystä sekä esillelaitosta ja tarjoilusta. Tarvitset työssäsi hygienia- ja anniskelupassia. Tarjoamme sinulle takuulla vaihtelevia työpäiviä, mukavat työkaverit ja sopivassa määrin vastuuta.

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ
vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa esimieskoulutusta ja työkokemusta sekä tahtoa ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Olet joustava ja positiivinen, energinen ja yhteistyökykyinen. Arvostamme organisointitaitoa ja kykyä hallita monia asioita samanaikaisesti. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 13.—15.11. klo 13.00–15.00
Ravintolapäällikkö Virpi Tiilikainen p. 040 771 5764.
Hakemukset pyydämme lähettämään 22.11..2019 mennessä osoitteeseen: virpi.tiilikainen@lasaretti.com

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten hae nopeasti!