Oheisohjelmaa kokouspäivään

Joskus voi olla paikallaan piristää kokouspäivää pienellä lisäohjelmalla tai jakaa reilusti päivä kahtia: asiaosioon ja kevyempään ajanviettoon. Asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme avulla täydennät kokouspäiväsi sillä, mitä tarvitsette. Tarjolla on niin koulutusta, ulkoilma-aktiviteetteja, suklaatastingia kuin esiintyjiä iltajuhlaan. Tässä voit tutustua palveluntarjoajiin tarkemmin, ota reilusti yhteyttä ja kysy lisää!

Eventours

Eventours järjestää monipuoliset aktiviteetit ryhmille – olipa sitten kyseessä henkilöstön virkistyspäivät, mukavaa tekemistä kokousten lomassa tai liikeneuvottelujen vauhdittaminen. Tervaveneretket, melontaretket, erilaiset tiimikisat ja hauskat seikkailut järjestetään ammattitaidolla luotettavien oppaiden ohjaamana. Aktiviteetteja voidaan järjestää ympäri vuoden Oulun alueella. Eventoursin nettisivuille tästä.

Go Arctic

Go Arctic! on oululainen ohjelmapalvelu- ja tapahtumatuotantotalo. Heidän valikoimastaan löydät teemajuhlat, ryhmäohjelmat ja opastukset, joilla voit hienosti täydentää vierailuasi meillä. Olipa sitten kyseessä kokouksen väliohjelma, reipas ulkoilu vaikka melonnan merkeissä tai upea iltajuhlagaala somistuksineen niin Go Arcticin valikoimasta löytyy etsimäsi. Oululaista moniosaamista parhaimmillaan! Tässä linkki Go Arcticin nettisivuille. 

Groove Thing

Groove Thing on aidosti oululainen tilaisuuksien ja tapahtumien ohjelmalliseen sisältöön erikoistunut ohjelmatoimisto. Haluamme olla vahvasti mukana tekemässä tunnettua Pohjois-Suomalaista viihdettä ja kulttuuria paikallisten osaajien kanssa ja työllistämme jo useita kymmeniä alueen stand up -koomikoita, muusikkoja, näyttelijöitä sekä muita viihteen tekijöitä, jotka esiintyvät ammatikseen ympäri Suomea.

Viihdy Tiimissä -palvelun kouluttajina toimivat tällä hetkellä viihteen ammattilaiset koomikko Päivi Kuuva sekä näyttelijä Pentti Korhonen. Palvelusta löytyy valmiit kokonaisuudet esimerkiksi tiimin temperamenttien tunnistamiseen ja ryhmän vuorovaikutustaitojen parantamiseen hankalissakin yksilö- ja ryhmätilanteissa. Tarkempia tietoja heidän nettisivuiltaan.