Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta – siksi hotelli Lasaretin ja ravintola Virran tiloja ja palveluja kehitetään vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Tulevan talvikauden laajat uudistustyöt toteutetaan niin, että samalla kokous- ja ravintola-asiakkaista pystytään pitämään hyvää huolta. 

Mitä uudistukset koskevat?

Hotellihuoneet remontoidaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Olemme tehneet ennen varsinaista remonttia mallihuoneen, missä yöpyneiden asiakkaiden kommenttien perusteella olemme tehneet parannuksia esimerkiksi pistorasioiden määrään ja sijoitteluun.

Remontin myötä saamme 5 taiteilijan ainutlaatuiset nimikkohuoneet. Nämä taiteilijat ovat Moosa Myllykangas, Veikko Törmänen, Hannu Väisänen, Jaakko Mattila ja Jaakko Heikkilä. Taiteilijat ovat osallistuneet nimikkohuoneidensa kalusteiden, värien ja tilaratkaisujen suunnitteluun yhdessä sisustusarkkitehdin kanssa. Nimikkohuoneista löytyy myös jokaisen oma taideteos. Katso juttu Moosan huoneesta tästä!

Asiakkaiden taidekokemukseen panostetaan lisäämällä hotellin käytäville ja tiloihin entistä enemmän kuvataidetta. Taideteokset ovat osa Hengitysliitolle vuosien saatossa kertynyttä kokoelmaa.

Toimitusjohtaja Marjo Wallin ja Hengitysliiton toiminnanjohtaja Markku Hyttinen näkevät uudistuksen tärkeänä satsauksena tulevaisuuteen.

”Näkymät kokouspuolen liiketoiminnan kasvulle ovat hyvät, minkä lisäksi Oulun kaupunki kasvaa ja kehittyy lähivuosina edelleen. Haluamme vastata tähän nostamalla tasoa yksityisenä hotellina ja ensiluokkaisena ravintolana”, kertoo Marjo.

”Hengitysliitto uskoo hotelli Lasaretin toimintaan satsaamiseen. Kannattava liiketoiminta mahdollistaa osaltaan järjestötoimintamme olemassaoloa”, kommentoi Markku.

Remontin on tarkoitus alkaa joulukuussa 2018 ja päättyä hotellin osalta maaliskuussa 2019, ja lisäravintolatilojen osalta toukokuussa 2019. Remontin etenemistä voi seurata sivustoltamme.