Tule meille töihin!

Hotelli Lasaretti on Oulujoen rannalla, muutaman korttelin päässä kaupungin ydinkeskustasta, historiallisella Lasaretinsaarella sijaitseva hotelli. Hotelli palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita. Työ kokousryhmien ja yksittäisten vieraiden kanssa on erittäin monipuolista. Kaikki huoneemme on remontoitu vuonna 2019 ja kokoustiloja löytyy yhteensä 15 kappaletta.

Nyt haemme vahvaan joukkoomme

Vastaanottovirkailijaa

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät sekä mm. asiakaspalvelu hotellin aulabaarissa. Toivomme Sinulta tehtävään liittyvää koulutusta ja työkokemusta sekä halua tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua. Haluat olla mukana luomassa asiakkaille elämyksiä ja laitat itsesi likoon aina sataprosenttisesti. Olet asenteeltasi joustava ja positiivinen. Luonteeltasi olet energinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Arvostamme kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Työsuhde on kokoaikainen, työ 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on anniskelu- ja hygieniapassit. Edellytämme myös Opera-hotellijärjestelmän hallintaa.

Lisätietoja hotellipäällikkö Kaisu Peuralahti p. 040 841 5468 perjantaina 21.2.2020 klo 13–15.
Hakemukset pyydämme 28.2.2020 mennessä osoitteeseen kaisu.peuralahti (a) lasaretti.com