Hotelli Lasaretti
Hotellivirkailija luovuttamassa naiselle avainta hotellin vastaanotossa.

Ajankohtaista Tule meille töihin!

22.2.2021

Tule töihin Lasarettiin!

Hotelli Lasaretti on Oulujoen rannalla, muutaman korttelin päässä kaupungin ydinkeskustasta, historiallisella Lasaretinsaarella sijaitseva hotelli. Hotelli palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita. Työ kokousryhmien ja yksittäisten vieraiden kanssa on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa. Kaikki huoneemme on remontoitu vuonna 2019 ja kokoustiloja löytyy yhteensä 15 kappaletta.

Nyt haemme osaksi tiimiämme
Vastaanottovirkailijaa

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät kahdessa vuorossa sekä mm. asiakaspalvelu hotellin aulabaarissa. Toivomme Sinulta tehtävään liittyvää koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta sekä halua tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua vieraillemme. Olet asenteeltasi joustava ja positiivinen. Luonteeltasi olet energinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Arvostamme kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on anniskelu- ja hygieniapassit. Edellytämme myös Opera-järjestelmän hallitsemista.

Lisätietoja:
hotellipäällikkö Kaisu Peuralahti p. 040 841 5468
keskiviikkona 24.2. klo 13–15 ja tiistaina 2.3. klo 13–15.

Hakemukset pyydämme 10.3.2021 mennessä osoitteeseen kaisu.peuralahti (a) lasaretti.com