Hotelli Lasaretin aula ja vastaanotto. Nainen kävelee aulan poikki.

Hotelli
Ainutlaatuista tunnelmaa

Hotelli Lasaretti tarjoaa sinulle uniikin levähdyspaikan, jossa virkistyt työmatkan tai arjen kiireistä. Idyllinen maisema Oulujoelle, historiallisten rakennusten pihapiiri ja laadukkaat puitteet uudistetuissa hotellihuoneissa hemmottelevat vierailijoita. Soittotaitoiset voivat ilahduttaa seuruettaan yläaulan flyygelin herkin ja viritetyin sävelin.

Rauhallinen tunnelma ja toimiva WiFi-yhteys mahdollistavat tarvittaessa työskentelyn myös hotellihuoneissa. Hotellihuoneita Lasaretista löytyy 49.

Jaakko Mattilan suunnittelema värikäs taiteilijahuone, jossa kuviollinen tapetti huoneen päätyseinällä.
Miestarjoilija kattaa Joki-salin pöytiä.

Hotelli Lasaretti sopii erityisesti vaativille matkailijoille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja lämminhenkistä palvelua. Hotelli on savuton ja huoneiden materiaalit soveltuvat myös allergisille. Hotelli tarjoaa myös esteettömiä huoneita niitä tarvitseville. Yksityiskohdat ovat hiottuja laadukkaita Molton Brownin pesuaineita ja kosteusvoiteita myöten. Runsaalla aamiaisella tarjoilemme luomutuotteita ja paikallisia herkkuja, kuten leipäjuustoa ja savukalaa. Jos on kerran yöpynyt Lasaretissa, sinne myös haluaa palata.

Olemme julkishallinnon puitesopimustoimittaja,
Hansel-hinnat ovat voimassa meillä sekä majoituksen että kokouspalveluiden osalta.

Taiteilijahuoneet

Viimeisimmän hotelliremontin yhteydessä viisi huoneistamme muutettiin taiteilijahuoneiksi. Pohjoissuomalaisia taiteilijoita kutsuttiin mukaan ideoimaan ja sisustamaan hotellihuoneita. Näin syntyi viisi erilaista, täysin uniikkia hotellihuonetta, joissa konkreettisesti näkyy jokaisen taiteilijan näkemys ja kädenjälki. Halusimme tuoda taidetta vielä lähemmäs asiakkaita ja sen myötä herättää uusia, toivottavasti luovan raikkaita ajatuksia. Tavallisuudesta poikkeavassa hotellihuoneessa majoittuessa arki tuntuu olevan askeleen kauempana.

Taiteilijahuonetta voi toivoa käyttöönsä varauksen yhteydessä (ei lisähintaa). Huoneita löytyy seuraavista huonekategorioista: yhden hengen huone, perhehuone ja superiorhuone.

Nimikkohuoneensa saivat:

Jaakko Heikkilä
Jaakko Mattila
Moosa Myllykangas
Veikko Törmänen
Hannu Väisänen

Huoneet

Varaa huone