VINKKEJÄ JA VINKKELEITÄ

Kokous- ja kongressihotelli Lasaretti on tapahtumajärjestämisen konkari. Meiltä saat käyttöösi tilat, tarjoilut, tekniikan ja osaavan henkilökunnan. Tässä blogissa annamme täsmävinkkejä ja avaamme tapahtumaosaamisen saloja – jotta tilaisuutesi meillä olisi ikimuistoisen onnistunut.

IHANAT HÄÄJUHLAT – AIVAN HÄÄPARIN NÄKÖISET!

Hääjuhlissa kohtaavat trendit ja traditiot, mutta hääpari tai järjestelyihin osallistuvat ystävät ja sukulaiset eivät ole kumpaankaan näistä kahlittuja. Ikimuistoiset ja ainutkertaiset hääjuhlat onnistuvat, kun ne ovat tilaajansa ja suunnittelijansa näköiset.

pikkujouluista puhutaan aina – sinä päätät sävyn

Keskustelunaiheena pikkujoulut eivät jätä koskaan työyhteisöjä kylmäksi. Monen mielessä ne heijastelevat työnantajan arvostusta ja työyhteisön keskinäistä sidettä – juuri siksi pikkujouluista puhutaan pitkään ja sen puheen sävyyn kannattaa vaikuttaa toden teolla.

TILAA TAPAHTUMATILA KUIN AMMATTILAINEN – TÄSSÄ VIISI ASKELTA KOHTI ONNISTUMISTA

On laji tai ala mikä tahansa, kokeneen tekijän tunnistaa selkeistä ja varmoista liikkeistä. Ammattilainen ei hötkyile turhaan, vaan hän etenee vaiheesta toiseen, kunnes onkin jo valmista. Ammattitaitoiset tapahtumajärjestäjät eivät ole tässä asiassa poikkeus, ja nyt autamme sinua sopimaan tapahtumatilasta kuin oikea pro.

Rakkaudesta toimivaan tapahtuma-aikatauluun – Kohtaamiset jättävät muistijäljen

Tapahtuman aikataulun rakentaminen ei ole kunnollisuustesti, jolla järjestäjä osoittaa organisointikykynsä pomolleen tai äidilleen. Kokenut tapahtumakonkari tietää, että toimiva ja ilmavasti etenevä aikataulu on vain väline, joka mahdollistaa jotakin paljon tärkeämpää.

Oikeassa paikassa merkityksiä ei tarvitse etsiä – Lasaretti on oikopolku tarinalliseen tilaisuuteen

Tarinankerronnan aikakautena osuvan ja pätevän faktatiedon arvo nousee huippuunsa. Historiallinen, kulttuurinen ja luonnonläheinen ympäristö tarjoaa oikopolun aitoihin merkityksiin.

Päästä irti järjestämis-vastaavan stressistä – huomioi nämä vinkit ja onnistu

Taidehotelli Lasaretin vinkit auttavat kiinnittämään huomiota päätöksiin, jotka ratkaisevat tilaisuuden onnistumisen.

Vinkkejä & vinkkeleitä palvelee sinua, tapahtuman järjestäjä ja koolle kutsuja

Taidehotelli Lasaretin uusi tapahtumajärjestämisen saloja avaava blogisivusto tarjoaa vinkkejä ja vinkkeleitä elämän tilaisuuksiin.