Hotelli Lasaretti

Ajankohtaista Päästä irti järjestämis-vastaavan stressistä – huomioi nämä vinkit ja onnistu

13.6.2023

Nordic Art Hotel Lasaretissa me autamme sinua tapahtuman suunnittelussa ja huolehdimme siitä, että asiat sujuvat sovitusti. Tämän tekstin vinkit auttavat kiinnittämään huomiota päätöksiin, jotka ratkaisevat tilaisuuden onnistumisen. Silloin järjestelyistä vastaavatkin voivat nauttia ainutkertaisesta tunnelmasta vieraiden mukana!

Suunnittele ohjelmarunko hyvin

Miten kauan 200 vierasta ruokailee? Noin puolitoista tuntia. Jos aikaa on varattu vaikkapa kolme varttia, koko aikataulu siitä eteenpäin menee uusiksi.

Aikatauluttaminen ja realistisen ohjelmarungon laatiminen vaatii tietoa ja kokemusta: milloin ruoka tulee, milloin on esiintyjien, puhujien tai palkitsemisten vuoro, ja miten kauan eri vaiheisiin siirtymineen tulee varata aikaa? Ei huolta – me autamme pitkällä kokemuksella koostamaan tilaisuuden kanssasi.

Panosta esiintyjien laatuun

Laadukas esiintyjä kohottaa tunnelmaa ja saa vieraat todella viihtymään. Valintaan panostaminen on myös viesti siitä, että vieraiden viihtymiseen ja tilaisuuden erityislaatuisuuteen on haluttu sijoittaa – se muistetaan kauan, ja tuntuu sydänalassa pitkään.

Suurten, sadan-kahdensadan vieraan tilaisuuksiin kannattaa buukata esiintyjä tai esiintyjät ohjelmatoimiston kautta. Myös meillä on hyväksi koettu kontaktilista. Eikö ammattimainen bilebändi mahdu varattuun budjettiin? Stand up -komiikka tai innostava puhuja on aina mieleenpainuva vaihtoehto. Osaava DJ pitää tunnelman katossa koko illan.

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea

Pyrimme ylittämään odotukset ja se tapahtuu siten, että mietimme aktiivisesti tapoja, joilla me kaikki saamme tehtyä vaikutuksen vieraisiinne. AV-tekniikan puolella ensimmäinen askel on, että toteutamme valaistuksen vastaamaan yrityksen brändivärejä. Pääsemme suunnittelussa hyvin pitkälle jo esimerkiksi tilaisuudessa näytettävän kuvamateriaalin saatuamme, jolloin valaistus sovitetaan siihen.

Muista nauttia

Juhlien, kick-offien, seminaarien ja karonkkien järjestäminen on monelle vuoden kohokohta ja ne voivat olla käänteentekeviä tapahtumia koko työuralla.

Oletko järjestämässä tilaisuutta ensimmäistä kertaa, tai onko suunnittelemasi tapahtuma kooltaan aiempia kokemuksia isompi? Kun hetki koittaa ja salin ovet avautuvat, voit luottaa meihin ja nauttia illasta. Olemme kumppaninasi kaikissa kysymyksissä ja tarpeissa koko ajan.

Mikä ratkaisee onnistuneen tilaisuuden?

AV-teknikoillamme on käytössä Oulun monipuolisin audiovisuaalinen tekniikka, mutta sen tehtävä on vaikuttavuudestaan huolimatta olla taustalla: illan tähti on tilaisuuksien tai juhlan järjestäjä.

Ja tietysti nämä seuraavat ovat yli kaiken: hyvä ja maittava ruoka sekä toimiva ja ajallaan tapahtuva palvelu ovat ne asiat, jotka jäävät mieleen. Koko Nordic Art Hotel Lasaretin henkilökunta puhaltaa yhteen hiileen ja odotamme, että saamme sinun juhlasi tai tilaisuutesi syttymään.

Tilaa myös taidehotelli Lasaretin uutiskirje, niin saat tiedon ajankohtaisista kuulumisista ja tarjouksistamme aina ajallaan.

Lämpimin terveisin

Lasaretin väki

Myyntipalvelu p. 020 757 4701

lasaretti@lasaretti.com