Ravintolapalvelut
Herkutteluhetkiä arkeen ja juhlaan

Keittiössämme tehdään parasta paikallista sesongin raaka-aineet huomioiden. Tarjoamme helposti lähestyttävää ja mutkatonta syötävää niin hotelli- ja kokousvieraille kuin lähiseudun asukkaille. Ravintolamme antimista saat energiaa keskittyä jokaiseen ainutkertaiseen päivään.

 

Pariskunta nauttimassa illallista Lasaretin ravintolassa.

Tilausravintola

Keittiömestarimme taidot pääsevät oikeuksiinsa tilausravintolapalveluissa. Chaîne des Rôtisseurs -kilvet kertovat kunnianhimoisesta työstä. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon, korkeatasoisen buffetmenun tai pöytiin tarjoillun istuvan illallisen.

Pyydä ehdotus buffetmenusta, joka koostuu sesongin herkuista. Menu sisältää runsaat alkuruoat, pääruoan sekä jälkiruoan.

Joki-salissa tarjoillaan runsas noutopöytälounas.

Joki-salin lounas

Raikas ja monipuolinen noutopöytälounas (10,70 €) tarjotaan arkisin klo 10.30–13.30 Joki-salissa. Kerralla lounasvieraita mahtuu ruokailemaan 150 henkeä. Hintaan sisältyy runsas salaattipöytä, leivät, kolme pääruokavaihtoehtoa (yksi on aina kasvisvaihtoehto) sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee. Salaattipöytämme antimet hankimme Ciiyoulta ruokahävikin minimoimiseksi ja hiilijalanjälkemme pienentämiseksi.

Herkullisten makujen lisäksi lounasvieraat pääsevät nauttimaan esteettömästä näköalasta Oulujoelle.

HUOM! Toistaiseksi lounas on tarjolla alakerran ravintolassa.

Runsas ja herkullinen Lasaretin aamiainen sisältää paikallisia herkkuja sekä luomutuotteita. Kuvassa puuroa, marjoja, hedelmiä, kahvia sekä croissant lisukkeineen.

Paikallisia herkkuja ja luomua aamiaisella

Aloita päiväsi kiireettömällä aamiaisella. Aamiainen tarjoillaan arkisin 6.30–9.30 ja viikonloppuisin 7.30–10.00.

Suosimme luomua, erityisesti aamiaisella. Perinteistä hotelliaamiaista piristämme sesongin mukaan vaihtuvilla paikallisilla herkuilla savukaloista juustoihin sekä lähialueilta poimittuihin marjoihin. Salaattia ja kirsikkatomaattia Himangalta, savukalaa Pieliseltä, leipäjuustoa Jalasjärveltä sekä luomuhunajaa Tyrnävältä.

Oma keittiömme huolehtii luomusämpylöiden leipomisesta aamiaiselle. Kondiittorimme loihtii lisäksi makeita, suussasulavia herkkuja.

Miestarjoilija kattaa pöytiä valmiiksi. Tunnelmallisessa Bistrossa nautit illallista kahden kesken tai isommalla porukalla.

Bistro

Illallinen kahden kesken tai perheen kanssa, virallisempi illanvietto tai juhla-ateria – Bistro täyttää odotuksesi niin maun kuin tunnelmankin suhteen. Bistro on koronatilanteen vuoksi avoinna toistaiseksi vain ryhmille ennakkotilauksesta.

Varaa pöytä Bistroon

  • DD dot MM dot YYYY
    Millaisia tarjoiluja tilaisuutesi tarvitsee?
  • Tähän voit kirjoittaa omin sanoin tarpeistasi.
Terassilta löytyy riippuvia korituoleja sekä kauniita kukkia. Asiakkaat nauttivat juomista ja kauniista päivästä.

Terassi

Kesällä pistäytyjiä hemmotellaan aurinkoisella terassilla, josta avautuu näkymä historialliseen pihapiiriin. Kesäterassilla järjestetään mm. grilli-iltoja, jolloin keittiömme väki grillaa maistuvaa kesäruokaa terassilla.

Viihtyisä terassimme on avoinna kesäaikaan
ma–la klo 9–22.