Ravintolapalvelut
Herkutteluhetkiä arkeen ja juhlaan

Keittiössämme tehdään parasta paikallista sesongin raaka-aineet huomioiden. Tarjoamme maistuvaa ja mutkatonta syötävää niin hotelli- ja kokousvieraille kuin lähiseudun asukkaille. Ravintolamme antimista saat energiaa keskittyä jokaiseen ainutkertaiseen päivään.

 

Miestarjoilija kattaa pöytiä valmiiksi. Tunnelmallisessa Bistrossa nautit illallista kahden kesken tai isommalla porukalla.

Bistro

Illallinen kahden kesken tai perheen kanssa, virallisempi illanvietto tai juhla-ateria – Bistro täyttää odotuksesi niin maun kuin tunnelmankin suhteen. Bistro on avoinna maanantaista lauantaihin klo 16–22.30 (viimeiset tilaukset klo 22 mennessä). Tee pöytävaraus Bistroon sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella!

Pariskunta nauttimassa illallista Lasaretin ravintolassa.

Tilausravintola

Keittiömestarimme taidot pääsevät oikeuksiinsa tilausravintolapalvelujen toteutuksessa. Chaîne des Rôtisseurs -kilvet kertovat kunnianhimoisesta työstä. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon: korkeatasoisen buffetmenun tai pöytiin tarjoillun istuvan illallisen.

Pyydä ehdotus buffetmenusta! Sesongin herkuista koostuva menu sisältää runsaat alkuruoat, pääruoan sekä jälkiruoan.

Joki-salissa tarjoillaan runsas noutopöytälounas.

lounas

Oululaisten oma lounas, raikas ja monipuolinen noutopöytämme (13,50 €) odottaa sinua syömään aina arkisin klo 10.30–13.30. Hintaan sisältyy runsas salaattipöytä ja leivät, kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on aina kasvisvaihtoehto, sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee.

Runsas ja herkullinen Lasaretin aamiainen sisältää paikallisia herkkuja sekä luomutuotteita. Kuvassa puuroa, marjoja, hedelmiä, kahvia sekä croissant lisukkeineen.

AAMIAINEN

Aloita päiväsi kiireettömällä aamiaisella. Se tarjoillaan meillä arkisin 6.30–9.30 ja viikonloppuisin 7.30–10.00.

Oma keittiömme leipoo aamiaisen luomusämpylät ja suussa sulavat makeat herkut.

Varaa pöytä Bistroon

  • PP dot KK dot VVVV

Tutustu Lasaretin Oiva-raporttiin täällä.

Terassilta löytyy riippuvia korituoleja sekä kauniita kukkia. Asiakkaat nauttivat juomista ja kauniista päivästä.

Terassi

Kesällä pistäytyjiä hemmotellaan aurinkoisella terassilla, josta avautuu näkymä historialliseen pihapiiriin. Voit nauttia à la carte -listan herkuista tai ostaa aulabaarista virkistäviä juomia.

Viihtyisä terassimme on avoinna kesäaikaan
ma–su klo 9–22.