Ravintolapalvelut
Herkutteluhetkiä arkeen ja juhlaan

Keittiössämme tehdään parasta paikallista sesongin raaka-aineet huomioiden. Tarjoamme helposti lähestyttävää ja mutkatonta syötävää niin hotelli- ja kokousvieraille kuin lähiseudun asukkaille.   

Pariskunta nauttimassa illallista Lasaretin ravintolassa.

Tilausravintola

Keittiömestarimme taidot pääsevät oikeuksiinsa tilausravintolapalveluissa. Chaîne des Rôtisseurs -kilvet kertovat kunnianhimoisesta työstä. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon, korkeatasoisen buffetmenun tai pöytiin tarjoillun istuvan illallisen.

Pyydä ehdotus buffetmenusta, joka koostuu sesongin herkuista. Menu sisältää runsaat alkuruoat, pääruoan sekä jälkiruoan.

Joki-salissa tarjoillaan runsas noutopöytälounas.

Joki-salin lounas

Raikas ja monipuolinen noutopöytälounas (10,50 €) tarjotaan arkisin klo 10.30–13.30 Joki-salissa. Kerralla lounasvieraita mahtuu ruokailemaan 150 henkeä. Hintaan sisältyy runsas salaattipöytä, leivät, 3 pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoka ja kahvi/tee. Meillä on joka päivä myös kasvisvaihtoehto.

Herkullisten makujen lisäksi lounasvieraat pääsevät nauttimaan esteettömästä näköalasta Oulujoelle.

Runsas ja herkullinen Lasaretin aamiainen sisältää paikallisia herkkuja sekä luomutuotteita. Kuvassa puuroa, marjoja, hedelmiä, kahvia sekä croissant lisukkeineen.

Paikallisia herkkuja ja luomua aamiaisella

Aloita päiväsi kiireettömällä aamiaisella. Aamiainen tarjoillaan arkisin 6.30–9.30 ja viikonloppuisin 7.30–10.00.

Suosimme luomua, erityisesti aamiaisella. Perinteistä hotelliaamiaista piristämme sesongin mukaan vaihtuvilla paikallisilla herkuilla savukaloista juustoihin sekä lähialueilta poimittuihin marjoihin. Salaattia ja kirsikkatomaattia Himangalta, savukalaa Pieliseltä, leipäjuustoa Jalasjärveltä sekä luomuhunajaa Tyrnävältä.

Oma keittiömme huolehtii luomusämpylöiden leipomisesta aamiaiselle. Kondiittorimme loihtii lisäksi makeita, suussasulavia herkkuja.

Miestarjoilija kattaa pöytiä valmiiksi. Tunnelmallisessa Bistrossa nautit illallista kahden kesken tai isommalla porukalla.

Bistro

Illallinen kahden kesken tai perheen kanssa, virallisempi illanvietto tai juhla-ateria – Bistro täyttää odotuksesi niin maun kuin tunnelmankin suhteen. Bistro on koronatilanteen vuoksi avoinna toistaiseksi vain ryhmille ennakkotilauksesta.

Varaa pöytä Bistroon

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Millaisia tarjoiluja tilaisuutesi tarvitsee?
  • Tähän voit kirjoittaa omin sanoin tarpeistasi.
Upea ja arvokas puurakennus, Upseerikerho, toimii lounas- ja tilausravintolana.

Upseerikerho

Tunnelmallinen Upseerikerho sijaitsee kävelymatkan päässä Hotelli Lasaretista, osoitteessa Veteraanikatu 2.

Upseerikerholta löytyy kolme upeaa, alkuperäiseen tyyliin kunnostettua salia: Juhlasali, Perinnesali sekä Naisten Kamari ja lisäksi modernimpi Upseerin kabinetti. Arvokkaat juhlatilat soveltuvat niin rentoihin pikkujouluihin, juhlaviin karonkkoihin kuin perhejuhliinkin.

Juhlasali on saleista suurin ja sinne saadaan sopimaan jopa 60 henkilöä. Perinnesaliin mahtuu 40 henkilöä ja pienimpään Naisten Kamariin on mahdollista saada 30 henkilöä ruokailemaan. Lisäksi Upseerin kabinetissa voi esimerkiksi kokoustaa lounaan merkeissä 10 henkilöä. Tutustu tarkemmin Upseerikerhon omilla nettisivuilla, varaukset Lasaretin myyntipalvelusta.

Terassilta löytyy riippuvia korituoleja sekä kauniita kukkia. Asiakkaat nauttivat juomista ja kauniista päivästä.

Terassi

Kesällä pistäytyjiä hemmotellaan aurinkoisella terassilla, josta avautuu näkymä historialliseen pihapiiriin. Kesäterassilla järjestetään mm. grilli-iltoja, jolloin keittiömme väki grillaa maistuvaa kesäruokaa terassilla.

Viihtyisä terassimme on avoinna kesäaikaan
ma–la klo 9–22.