Ravintolapalvelut
Herkutteluhetkiä arkeen ja juhlaan

Keittiössämme tehdään parasta paikallista sesongin raaka-aineet huomioiden. Tarjoamme helposti lähestyttävää ja mutkatonta syötävää niin hotelli- ja kokousvieraille kuin lähiseudun asukkaille. Ravintolamme antimista saat energiaa keskittyä jokaiseen ainutkertaiseen päivään.

 

Miestarjoilija kattaa pöytiä valmiiksi. Tunnelmallisessa Bistrossa nautit illallista kahden kesken tai isommalla porukalla.

Bistro

Illallinen kahden kesken tai perheen kanssa, virallisempi illanvietto tai juhla-ateria – Bistro täyttää odotuksesi niin maun kuin tunnelmankin suhteen. Bistro on avoinna maanantaista lauantaihin klo 16–22.30 (viimeiset tilaukset klo 22 mennessä). Tee pöytävaraus Bistroon sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella!

Pariskunta nauttimassa illallista Lasaretin ravintolassa.

Tilausravintola

Keittiömestarimme taidot pääsevät oikeuksiinsa tilausravintolapalveluissa. Chaîne des Rôtisseurs -kilvet kertovat kunnianhimoisesta työstä. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon, korkeatasoisen buffetmenun tai pöytiin tarjoillun istuvan illallisen.

Pyydä ehdotus buffetmenusta, joka koostuu sesongin herkuista. Menu sisältää runsaat alkuruoat, pääruoan sekä jälkiruoan.

Joki-salissa tarjoillaan runsas noutopöytälounas.

lounas

Raikas ja monipuolinen noutopöytälounas (13,00 €) tarjoillaan arkisin klo 10.30–13.30. Hintaan sisältyy runsas salaattipöytä, leivät, kolme pääruokavaihtoehtoa (yksi on aina kasvisvaihtoehto) sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee. Salaattipöytämme antimet hankimme Ciiyoulta ruokahävikin minimoimiseksi ja hiilijalanjälkemme pienentämiseksi.

Runsas ja herkullinen Lasaretin aamiainen sisältää paikallisia herkkuja sekä luomutuotteita. Kuvassa puuroa, marjoja, hedelmiä, kahvia sekä croissant lisukkeineen.

Paikallisia herkkuja ja luomua aamiaisella

Aloita päiväsi kiireettömällä aamiaisella. Aamiainen tarjoillaan arkisin 6.30–9.30 ja viikonloppuisin 7.30–10.00.

Suosimme luomua, erityisesti aamiaisella. Perinteistä hotelliaamiaista piristämme sesongin mukaan vaihtuvilla paikallisilla herkuilla savukaloista juustoihin sekä lähialueilta poimittuihin marjoihin. Salaattia ja kirsikkatomaattia Himangalta, savukalaa Pieliseltä, leipäjuustoa Jalasjärveltä sekä luomuhunajaa Tyrnävältä.

Oma keittiömme huolehtii luomusämpylöiden leipomisesta aamiaiselle. Kondiittorimme loihtii lisäksi makeita, suussasulavia herkkuja.

Varaa pöytä Bistroon

  • PP dot KK dot VVVV

Tutustu Lasaretin Oiva-raporttiin täällä.

Terassilta löytyy riippuvia korituoleja sekä kauniita kukkia. Asiakkaat nauttivat juomista ja kauniista päivästä.

Terassi

Kesällä pistäytyjiä hemmotellaan aurinkoisella terassilla, josta avautuu näkymä historialliseen pihapiiriin. Voit nauttia à la carte -listan herkuista tai ostaa aulabaarista virkistäviä juomia.

Viihtyisä terassimme on avoinna kesäaikaan
ma–su klo 9–22.