Hotelli Lasaretti

Ajankohtaista Ihanat hääjuhlat – aivan hääparin näköiset!

16.2.2024

Hääjuhlissa kohtaavat trendit ja traditiot, mutta hääpari tai järjestelyihin osallistuvat ystävät ja sukulaiset eivät ole kumpaankaan näistä kahlittuja. Ikimuistoiset ja ainutkertaiset hääjuhlat onnistuvat, kun ne ovat tilaajansa ja suunnittelijansa näköiset.

Hääjuhlia voi ajatella kokonaisuutena, jonka sisältö, merkitys ja tunnelma rakentuvat useista pienistä ja vähän isommista osasista. Ne kaikki ovat merkityksellisiä sekä hääparille että vieraille – ne ovat valintoja.

Myös häiden järjestäminen meillä hotelli Lasaretissa on valinta. Miksi meidät valitaan elämän yhden tärkeimmän päivän keskuspaikaksi? Sen tiedämme, että syitä on lukuisia. Sydämessämme läikähtää aina, kun meillä aiemmin häävieraana ollut pari haluaa pitää omat häänsä Lasaretissa. Mikä olisikaan ihanampi merkki siitä, että häät todella ovat onnistuneet, kun vieraat haluavat kokea itse jotain samaa omissa juhlissaan?

Tiloistamme löytyy paras valinta erikokoisiin häihin, ja erilaisiin tunnelmiin. Esimerkiksi Aurora-salin tunnelma muuntuu jopa yksien juhlien aikana valoisasta ja arvovaltaisesta päivällissalista yökerhoksi myöhemmin illalla! Myös Joki-salissa juhlitaan hääparia usein; sen tyylikäs sisustus kohtaa panoraamanäkymän vuodenaikojen mukana elävälle Oulujoelle.

Kun hääjuhlat ovat hotellin yhteydessä ja sekä tilat että huoneet varataan ajoissa, juhlapäivä soljuu rauhallisesti ja varmasti. Silloin hotellistamme tulee hääparin ja perheiden juhlakeskus, jonka huomaan voi heittäytyä koko ajanjaksoksi. Ei sinkoilua paikasta toiseen, vaan asettumista iloiseen juhlatunnelmaan. Kohtasitteko odottamattomia ongelmia? Ammattitaitoinen henkilökuntamme löytyy läheltä.

Myös sijainti ja suoranainen logistiikka ovat valintoja, jotka ovat tärkeitä vieraiden viihtymiselle. Viereinen Hupisaarten kaupunginpuisto on rauhallinen käyntipaikka hääjuhlan ohessa, tai sopiva vaikkapa pienelle jaloittelulle lasten kanssa juhlien aikana. Sijaintimme Lasaretinsaaressa on luonnonläheinen, mutta Oulun ydinkeskusta on lyhyen kävelymatkan päässä. Meille on myös vaivatonta autoilla, saapuupa juhlapaikalle mistä ilmansuunnasta tahansa. Myös rautatieasema ja linja-autoasema löytyvät sopivan läheltä.

Ja yksi tärkeimmistä valinnoista – ruoka tekee juhlan. Chaîne des Rôtisseurs -kilpemme kertovat tilausravintolamme ammattilaisten intohimosta ylittää odotukset kerta toisensa jälkeen. Voitte valita hääjuhliinne buffet-tyyppisen ruokailun tai pöytiin tarjotut ateriat – molemmat valmistetaan tinkimättömällä laadulla.

Vaivattomuus on nautintoa. Monelle on tärkeää saada jättää myös oma kädenjälki hääjuhliin ja tilamme onkin mahdollista koristella eri tavoin. Usein tunnelmalliset tilat nähtyään tuleva aviopari huomaa, ettei koristeluihin tarvitse varata kovinkaan paljoa aikaa ja rahaa. Teemme jo varausten yhteydessä selkeät suunnitelmat juhliin kuuluvista palveluista. Tällöin kaikki järjestelyt voi kuitata työlistassa hoidetuiksi – me olemme täällä sitä varten.