Hotelli Lasaretti

Ajankohtaista Vinkkejä & vinkkeleitä palvelee sinua, tapahtuman järjestäjä ja koolle kutsuja

31.5.2023

Taidehotelli Lasaretin uusi tapahtumajärjestämisen saloja avaava blogisivusto tarjoaa vinkkejä ja vinkkeleitä elämän tilaisuuksiin

Tapahtuman järjestämiseen liittyy usein satoja yksityiskohtia. Aivan niin, satoja, helposti. Joskus vielä enemmän.

Jokainen tapahtuman elementti fyysisistä olosuhteista ohjelmaan ja tunnelmaan vaikuttaa lopputulokseen: siihen, miltä osallistujasta tuntuu olla mukana tilaisuudessa, mitä hän siellä ajattelee, hämmästelee tai oppii, mistä kenties innostuu, ja millaiset asiat painuvat mieleen pitkäksi aikaa.

Kun siis merkityksellisen tapahtuman työnsarkaa tosissaan ajattelee, voi vastuullinen järjestäjä huomata sykkeensä kohoavan. Miten kaikesta selviytyy!

Mutta eipä hätää. Kun yhdessä tehdään, niin myös yhdessä onnistutaan, ja tuloksena voi olla jotain ikimuistoista ja eteenpäin vievää. Siispä ei muuta kuin hihoja käärimään.

Yhteisvoimin hyvä tulee

Aivan ensiksi tarvitaan hyvä porukka. Kun järjestäjän rinnalla seisoo joukko ihmisiä, jotka tietävät mitä tehdä, ja ajattelevat ja toimivat aloitteellisesti, ei kutsujan yksinään tarvitse hoksata etukäteen kaikkia päätähuimaavan monia seikkoja.

Rinnallakulkijat auttavat tekemään valintoja ja ratkaisuja sekä suunnittelemaan tilaisuuden juoksutuksen sellaiseksi, että homma soljuu, vaikka muutoksiakin sattuisi eteen, ja ainahan niitä sattuu.

Puitteet kohdillaan

Tiimin lisäksi tarvitaan tietysti käytännölliset puitteet, jotka tekevät onnistumisen mahdollisimman helpoksi: tilat, tarjoilut ja tekniikka kaikkine harkittuine yksityiskohtineen. (Näistä lisää tulevissa blogeissa.)

Lienee jo selvää, että taide-, kokous- ja kongressihotelli Lasaretista löydät kaiken tämän.

Mutta jotta voisit myös ihan itse tapahtuman alullepanijana ja mastermindina tuntea olevasi sopivasti valmistautunut, ja jotta tietäisit, mihin haluat tilaisuudessa erityisesti kiinnittää huomiota – eli mikä on juuri sinulle juuri nyt tärkeää – perustimme tämän sivun.

Tällä sivulla tarjoamme Vinkkejä & vinkkeleitä, joiden avulla voit perehtyä onnistuneen tapahtuman anatomiaan.

Tervetuloa seuraan! Otamme mieluusti vastaan palautetta.

Tilaa myös taidehotelli Lasaretin uutiskirje, niin saat tiedon ajankohtaisista kuulumisista ja tarjouksistamme aina ajallaan.

Lämpimin terveisin

Lasaretin väki

Myyntipalvelu p. 020 757 4701

lasaretti@lasaretti.com