Hotelli Lasaretti

Ajankohtaista hybridikokoukset lasaretissa

11.6.2021

Välillä on tarvetta kokoustaa niin, että osa osallistujista on mukana etänä, osa taas perinteisesti paikan päällä. Nordic Art Hotel Lasaretista löytyy toimivat ratkaisut sekä pienempiin että suurempiin hybridikokouksiin. Hybridikokous säästää aikaa ja rahaa, kun kaikkien osallistujien ei tarvitse matkustaa samaan paikkaan päästäkseen saman pöydän ääreen. Hybridikokous on myös turvallinen tapa kokoustaa.

Hybridikokous voidaan järjestää missä tahansa Lasaretin kokoustiloista.

Hybridikokouspaketti 1 (1–50 henkilöä)

Varattuun kokoustilaan kuuluvan kokousvälineistön ja tekniikan lisäksi pakettiin sisältyy Jabra Speak 810 UC –konferenssikaiutin sekä Logitech C930e webkamera. Tässä vaihtoehdossa molemmat osapuolet voivat osallistua keskusteluun.
Huom! Etäyhteydessä käytettävään tietokoneeseesi tarvitset oman kokousohjelmiston. Etäneuvottelulaitteisto on helposti siirrettävissä haluttuun kokoustilaan.

Hybridikokouspaketti 2 (50 henkilöä ja yli)

Suuremmat tilaisuudet voidaan toteuttaa laadukkaan webstream-yhteyden välityksellä, jolloin asiakkaat, tapahtuman osallistujat ja muut sidosryhmät voivat seurata tapahtumaasi tehokkaasti internetin välityksellä. Tekninen toteutus on räätälöitävissä tarpeidenne mukaan! Kysy lisää!

Teknisesti vaativimmissa tuotannoissa tarjoamme avuksesi toimivat yhteytemme paikallisiin ja ammattitaitoisiin alihankkijoihin. Meiltä saat ratkaisut lisäksi mm. (simultaani)tulkkauksen, erityisvalaistuksen, erikoiskalusteiden sekä kattavan tapahtumatekniikan toteuttamiseksi.

Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme:
lasaretti@lasaretti.com tai p. 020 757 4701

Voit myös pyytää tarjouksen tarjouspyyntölomakkeella.