Hotelli Lasaretti
Nordic Art Hotel Lasaretti.

Ajankohtaista Lasaretille uusi ilme!

2.10.2020

Aloitimme alkuvuodesta nettisivujen uudistusprojektin, jonka rinnalla saimme myös kokonaan uuden visuaalisen ilmeen. Uuden Lasaretin toivottiin näyttävän raikkaalta ja energiseltä paikalta, jossa mahdollistuvat hyvällä hengellä varustetut arjen ja juhlan kohtaamiset. 

TAIDEHOTELLI

Nettisivujen haluttiin olevan modernit, selkeät ja asiakasystävälliset. Halusimme tuoda enemmän esille taidetta, joka on hotellissamme merkittävässä osassa. Kaikissa tiloissamme on runsaasti taidetta: maalauksia, grafiikkaa, veistoksia. Taide antaa ihmisille ajattelemisen aihetta ja tutkimuksissa sillä on todettu olevan positiivisia vaikutuksia koettuun terveyteen, elämänlaatuun ja onnellisuuteen. 

Uudistuksen myötä Lasaretti brändättiin Nordic Art Hoteliksi. Se kuvaa osuvasti meitä myös ulkomaalaisille asiakkaille, ja antaa hotellista monipuolisemman mielikuvan kuin pelkästään sana hotelli. 

Asiakkaiden kommentit uudistuksesta ovat olleet positiivisia, taiteen korostamista ja esille tuomista pidetään hyvänä asiana. Olemme itsekin tyytyväisiä lopputulokseen, vaikka kehitystyö onkin jatkuvaa. Uudistuksen meille toteutti Luova Työmaa