Hotelli Lasaretti

Ajankohtaista Teatteripaketti

13.9.2023

Oulun Työväen Näyttämön FARSSIkomedia ”TENORIT LIEMESSÄ” ja herkullinen illallinen Lasaretissa ennen tai jälkeen esityksen.

Yksi hotellisviitti, kolme tenoria, kaksi vaimoa, kolme tyttöystävää ja stadion täynnä kirkuvia faneja. Mikä tässä muka voisi mennä vikaan? Eletään 30-luvun Pariisissa ja näyttämö on katettu valmiiksi vuosisadan konserttia varten – kunhan manageri saa pidettyä lemmenkipeän tenorin ja hänen kuumaverisen vaimonsa aisoissa, ettei valmistautuminen suistu kaaokseen. Seurauksena on päätähuimaava sekaannusten sarja ja kaikkien aikojen konsertin pitäisi alkaa muutaman tunnin päästä…

Tänä syksynä tulee kaksikymmentä vuotta täyteen, kun Oulun Työväen Näyttämö siirtyi nykyisiin tiloihinsa Kasarmin entiseen elokuvateatteriin. Merkkivuoden kunniaksi OTN tarjoaa syyskaudella Ken Ludwigin vauhdikkaan farssikomedian Tenorit liemessä (A Comedy of Tenors) Markus Packalénin ohjaamana.

Ensi-ilta on perjantaina 20.10.2023 klo 19 ja näytökset jatkuvat 16.12.2023 saakka.


TEATTERIMENU

Pippuroitua porsaanfileetä ja punasipulihilloketta
Savulohi-maalaissalaattia
Paahdettua punajuuri-granaattiomenasalaattia
Caesar-salaattia
Leipävalikoima ja voita

Paahdettua kalkkunaa konjakki-kermakastikkeessa
Pariisinperunoita
Kauden kasviksia

Kinuski-kanelipannacottaa
Kahvia ja teetä

Teatteri-illallispaketin hinta on 60 € /henkilö, sisältäen teatterilipun lisäksi buffetruokailun ravintolassa joko ennen tai jälkeen teatterin  ja ruokajuomaksi lasillinen viiniä tai kivennäisvettä.

Teatteripakettia myydään min. 20 henkilön ryhmille perjantain ja lauantain näytöksiin.


Varaa paikkasi myyntipalvelusta:

p. 020 757 4701 tai lasaretti@lasaretti.com