Tietoa Lasaretista

Paikallinen palveluntarjoaja
Hotelli Lasaretti on oululainen, yksityinen hotelli. Hotelli- ja ravintolatoiminnan juridisena yhtiönä toimii Hengitysliiton omistama osakeyhtiö TaitoReitti Oy.

Toimintamme tarkoitus
Tarjoamme Oulussa laadukkaita kokous-, ravintola- ja majoituspalveluita. Mahdollistamme parhaan asiakaskokemuksen kokous- ja tapahtumapalveluita sekä yksilöllisiä majoituspalveluita tarvitseville asiakkaille. Haluamme olla valmiita trendien, kaupungin kasvun ja muutosten tuomissa mahdollisuuksissa. Lasaretti on ollut toiminnassa yli 15 vuotta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme Oulun alueella luotettavana kokous- ja juhlapalveluiden tuottajana. Kädenpuristuksemme on laadun ja luotettavuuden merkki.

Avainlukuja (2018)
Liikevaihto 2,8 milj. €
Kokous- ja juhlatiloja 14 kpl
Hotellihuoneita 49 kpl
Ravintola Virta 140 asiakaspaikkaa

Henkilöstö
Lasaretissa työskentelee 18 kokoaikaista ammattilaista ravintolan, hotellin, AV-tekniikan ja myynnin puolella. Alan keskiarvosta poiketen kaikki Lasaretin omat työntekijät ovat kokoaikaisia ja osa on työskennellyt talossa alusta saakka. Työllistäminen pitää maakuntaa elinkelpoisena ja lisää yleistä hyvinvointia.

Yritysvastuu
Tiedostamme vastuumme työllistäjänä sekä alan koulutuksen kehittäjänä. Tärkeänä osana näemme roolimme toimintaketjussa, joka ulottuu viljelijästä tuotantoon ja palveluketjuun loppukäyttäjälle. Toiminnastamme saavat liikevaihtoa myös mm. kuljetus- ja ohjelmapalveluyritykset sekä tapahtumatalot. Monet pienet yritykset ovat mukana tuotantoketjussa. Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja kaikille Lasaretin palveluille (hotelli, ravintola, kokous) on myönnetty Joutsenmerkki.

Yhteystiedot
Toimitusjohtaja Katja Holm, p. 044 407 7314
Hotellipäällikkö Kaisu Peuralahti, p. 040 841 5468
Ravintolapäällikkö Virpi Tiilikainen, p. 040 771 5764
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi @ lasaretti.com

Laskutustiedot
TaitoReitti Oy
PL 389
90101 Oulu
Operaattori: Basware
Välittäjän tunnus: BAWCFI22
Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 00371749977610000

Lasaretti on mukana VisitOulun yhteismarkkinoinnissa.